Haveforeningen Kalvebod | KalvebodNyt | Kalender | Ventelisten | Foreningen | Dine sider | Billedgallerier | Kontakt | Facebook | Cookies m.v.
 
 
Ekstraordinær generalforsamling ? Oprettet: 21-01-2008 af Kaj 104
Vi har en debat kørende her i foreningen angående vores ventelistesystem og vores priser. efter et velbesøgt og godt medlemsmøde, bliver der arbejdet videre med disse spørgsmål, og forhåbentlig kommer der nogle afklaringer til Forårsgeneralforsamlingen om disse.
Derfor er det påfaldende, at der er flere grunde/huse, som tydeligt tages i anvendelse af personer, der ikke er medlem af foreningen, og ikke har fået tilladelser af Bestyrelsen til at anvende disse grunde. Det snakkes der meget om i foreningen i disse dage, og det kunne derfor nok være en god idé at samles og få diskuteret hvad vi gør ved den underminering af vores vedtægter og leveregler, som foregår for øjnene af os!
Bestyrelsen kan indkalde, eller et antal medlemmer - jeg er ligeglad, syns bare det er påkrævet!
Venlig hilsen Kaj 104
Så kunne man også der diskutere om festhuset skal være et techno-discosted til branderter Oprettet: 02-03-2008 af
Så kunne man også på generalforsamlingen diskutere om festhuset skal være et techno-discotek til branderter i utallige aldre, eller om man skal stoppe med at låne det ud til fester, hvis arrangøren 1 gang har spillet for højt og for længe.
Mine børn sov her til aften først kl 23.30, den ene kunne ikke holde de forkellige dundrende rytmer ud og græd over at være så træt, uden at kunne sove, hvilket er en totalt surrealistisk situation, da det normalt forgår stille og roligt. Jeg er kommet bagud med mit arbejde af samme årsag.
Nu er kl. over halv et, og de fester stadig derinde med technomusik. Mine ruder klirrer, mit gulv ryster, og jeg er bare så træt af, at alle Kalvebods fester skal holdes i min stue.
Desuden er der en masse grædende, råbende og pissende mennesker udenfor på legepladsen, i vores indkørsel, samt på stierne, hver gang der festes igennem, og intet forældreopsyn, selv om det er forældrene der har ansvaret, når de unge låner forsamlingshuset. Ikke at de voksne ikke larmer, det gør alle altså.
Når der er fest i forsamlingshuset skal musikken slukkes kl. 22, men det er vist aldrig sket.
Det kan ikke være meningen, at det kun er os nabohuse der skal tage slæbet med at klage over det i årevis, det hjælper alligevel ikke.
Kan vi ikke forbyde private fester om aftenen og natten i forsamlingshuset, med mindre der er en speciel tilladelse pga særlige omstændigheder, og i så fald varsko naboerne først?
Folk kan jo bare genere deres egne naboer, i stedet for at det er os der skal holdes vågne hver eneste gang.
Det var en værre spand møg, det slutter her, mens festen fortsætter.
MVH Aslaug.