Haveforeningen Kalvebod | KalvebodNyt | Kalender | Ventelisten | Foreningen | Dine sider | Billedgallerier | Kontakt | Facebook | Cookies m.v.
 
 
Badestrand Oprettet: 24-05-2018 af Birte/123
Ikke så snart byggeriet fra Amager Fælled formentlig ikke skal flyttes til tippen - er planerne om en strand i Valbyparken taget op af skuffen. Nu er der planer om at der i 2021 skal ligge den badestrand som jeg havde håbet endeligt havde lidt druknedøden for et par år siden. Så måske skal vi finde aktionsskoene frem alligevel 😡
Hvorfor ikke? Oprettet: 24-05-2018 af Peter, have 55
Hej Birte!

Hvorfor synes du, det er en dårlig ide med en badestrand i Valbyparken? Jeg har da glædet mig til den i årevis!

Mvh Peter
badestrand Oprettet: 26-05-2018 af Birte/123
Hej Peter
Strand og vand er skønt! Men i Valbyparken er jeg bekymret for trafikken og den logistiske udfordring. Jeg er bekymret for et stærkt stigende antal biler, motorcykler, m.v. og i sammenhæng med det, hvordan problemer med indfaldsveje og parkering skal løses. Jeg synes det er godt parken bliver brugt, men udsigten til yderligere larm fra mange mennesker, og hvad deraf følger, ser jeg ikke frem til. Jeg nyder stilheden når der ikke er arrangementer i parken- og med en badestrand vil perioder med ro i HF blive stærkt udfordret - især i sommerhalvåret.

Hilsen Birte
Sønderstranden Oprettet: 26-05-2018 af Peter, have 55
Hej igen!

Jeg forstår godt din bekymring, og synes også, det bliver trælst med mer trafik på Tudsemindevej. Men jeg synes nu stadig det samlet set bliver et plus. Et stort plus, faktisk.

Jovist er det skønt de dage, hvor vi har parken for os selv, men det er lissom ikke det, der er konceptet med en offentlig park?! Tværtimod kan man vist sige.

Og hvis vi protesterer, havner vi samme sted som christianitterne, der ikke vil ha en cykelsti gennem Christiania, og taber en god del af den sammensparede goodwill hos resten af byens befolkning.

PS: Forresten synes jeg den skal hedde Sønderstranden.

Kh Peter
badestrand Oprettet: 27-05-2018 af Birte 123
Hej Peter
For mig er Valby parken til glæde for alle københavnere, ligesom alle andre parker er det i KBH. Det ændrer dog ikke ved, at det ikke er alle parker der har beboere i baghaven. I går var der et indslag i TV-Lorry om, at beboere på Bryggen er generet og trætte af basgange, larm, dårlig oprydning, mv og der har været den samme kritik fra beboere ved stranden i Svanemøllen. Jeg forestiller mig at strandliv her, ikke vil være væsentligt anderledes end de nævnte steder. Jeg trives med fuglesamtaler - igen i år har der været nattergalesang på stien til Hvidovre - og græmmes ved glamourpop og basgange.

Hilsen Birte


¬ Opret svar til: Badestrand