Haveforeningen Kalvebod | KalvebodNyt | Kalender | Ventelisten | Foreningen | Dine sider | Billedgallerier | Kontakt | Facebook | Cookies m.v.
 
 
Ungdommens Folkemøde i Valbyparken Oprettet: 19-08-2018 af Gianna have 117
Ungdommens folkemøde har henvendt sig til HF. kalvebod - hvis nogle er interesserede i at være frivillige :)
Læs nedenstående:

Festivalen er drevet af lysten til at gøre ungdomsgenerationen til den mest samfundsengagerede nogensinde. I år udfolder UFM’18 sig i Valbyparken fra d. 6.-8. september - tre intense, sjove og lærerige dage med op mod 35.000 deltagere, organisationer, debatter, fagligt indhold, taler og meget mere.

Vi skriver til jer, da vi meget gerne vil inddrage lokalmiljøet i Valby/Sydhavnen. Vi håber derfor, at I hos Haveforeningen Kalvebod har lyst til at være med til at stable Danmarks største og eneste demokratifestival for unge på benene.

Hvad indebærer det at være frivillig

Som afviklingsfrivillig på UFM’18 bliver I en del af et stort fællesskab og får mødt en masse engagerede unge både 'foran og bagved scenen'. Opgaverne som frivillig er mange og forskellige. I kan blandt andet være med til at opbygge og nedpakke festivalen, afvikle scener, sælge mad og drikke fra vores boder eller tage imod de op mod 35.000 gæster.

Som tak for din hjælp får I

Adgang til den store frivilligfest efter afviklingen af UFM’18
Den flotte UFM’18 t-shirt og sweatshirt
Fuld forplejning under vagterne
Mulighed for at komme helt ind i kernen af UFM’18 og være en del af Danmarks største demokratiske ungdomsfestival

Vi forventer at

Man kan arbejde ca. 7-14 timer fordelt på 1-2 vagter i perioden 1.-11. september 2018
Man er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver
Man møder til tiden og har mod på nye udfordringer
Vi ønsker, at I får nogle uforglemmelige dage fyldt med udfordrende og spændende arbejdsopgaver. Så vi håber, at I vil være med til at afvikle Danmarks største og eneste demokratifestival for unge!

Tilmeld dig som frivillig her: http://www.ufm18.dk/frivillig.html

eller læs mere om UFM’18 på www.ungdommensfolkemoede.dk

Bag Ungdommens Folkemøde

Bag UFM står Ungdomsbureauet, som er en non-profit organisation, der engagerer og understøtter unges deltagelse i samfundet. Udover Ungdomsbureauet er UFM i høj grad skabt og drevet af frivillige – både i form af kernefrivillige, der er med hele vejen fra januar, og afviklingsfrivillige der er med under Folkemødet. Det vigtigste for at være frivillig på UFM er engagementet.

De bedste hilsner,
Marie Falck-Rasmussen
Teamleder, HR & Frivillighed

M: frivillig@ufm18.dk
T: (+45) 26 37 26 69
H: www.ufm18.dk